Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Uitnodiging CNV Themadag “Actualiteit, Cultuur en Leiderschap”

10 oktober 2019

Zoals eerder al aangekondigd, wordt op 10 oktober 2019 namens de Landelijke Groep Financiën, de landelijke CNV themadag gehouden, gecombineerd met een Algemene Ledenvergadering (ALV).

Deze themadag wordt gehouden in “De Burght”, Godfried van Rhenenlaan 2, 8325 EX Vollenhove.

De reiskosten kunnen gedeclareerd worden bij ons CNV. Om de kosten te beperken is er wel het uitdrukkelijke verzoek, voor degenen die met de auto komen, zoveel mogelijk met elkaar mee te rijden/carpoolen.

Zoals gezegd zal op deze dag ook een ALV worden gehouden. Dit betekent dan ook dat jullie, na aanvraag, buitengewoon verlof verleend zal worden om deze dag bij te wonen.

Het is gelukt om in drie aansprekende personen uit te nodigen, die een interessante lezing zullen houden over actuele onderwerpen.

De eerste spreker is “onze” plv. SG Han van Gelder die ons meer vertelt over het actuele thema “Cultuur en Leiderschap”.

De tweede spreker is CNV-bestuurder Bart Schnoor. Hij zal ons zal meenemen in het onderwerp IKB en mogelijk ook over Wnra en de aanloop naar de nieuwe CAO.

Tenslotte zal er nog een inspirerend betoog worden gehouden door Edwin de Wolf. Een verhaal over moed, toewijding en uitzonderlijke veerkracht.

We hopen er op deze manier, met een gevarieerd programma met verschillende en actuele onderwerpen, in te slagen om jullie een mooie en inspirerende CNV-dag aan te kunnen bieden.

Voor deze dag kun je je aanmelden tot uiterlijk 25 september 2019. Aanmelden kan via: Fin@cnv.nl

Het volledige programma wordt jullie na aanmelding toegestuurd. Aan deze themadag kunnen ongeveer 100 leden deelnemen, dus……meld je snel aan.

Tot ziens op 10 oktober 2019 in Vollenhove.

Met vriendelijke groet,

Namens de CNV regiogroepen Noord en Oost (afd. Financiën),

De voorbereidingscommissie:

Harry Pap

Jos Kienhuis

Henk de Boer

Nico Bouwhuijsen

Vragen? Stel ze via FIN@CNV.NL

 

Gegevens

Datum:
10 oktober 2019