Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Summerschool 2018 (volgeboekt)

1 mei 2018 | 08:00 - 30 mei 2018 | 17:00

summerschool

De zomer is een goede tijd om stil te staan bij wat je écht wilt. Want haal jij alles uit jezelf op je werk en privé? Wil jij graag zelf de koers van je loopbaan bepalen of doorgroeien? Geloof in jouw toekomst en kom naar de Summerschool van het A+O fonds Rijk.

Tijdens de Summerschool 2018 ga je samen met onze professionals en andere deelnemers even terug naar jezelf. Je gaat tijdens korte workshops op zoek naar wat jouw ambities zijn, wat jou energie geeft, waar jij je in wilt ontwikkelen of welke training jou verder kan helpen om je werk nog leuker te maken. Ook na de Summerschool! We nodigen je dit jaar uit op hemelse locaties door het hele land en zorgen voor een inspirerende dag.

Summerschool is vol
De Summerschool van het A+O fonds Rijk zit alweer vol! Ook dit jaar was er weer veel animo voor de workshopdagen waarbij deelnemers op zoek gaan naar wat hun ambities zijn, wat energie geeft, waar ze zich in willen ontwikkelen of welke training verder kan helpen om het werk nog leuker te maken. Dit jaar zijn er zes Summerschooldagen die worden georganiseerd op hemelse locaties door het hele land. Het thema dit jaar is ‘Geloof in jouw Toekomst’. Voor meer informatie zie: www.summerschool-2018.nl.

Volg ons op Facebook

Aanmelden kan dus vanaf dinsdag 1 mei. Volg ons op Facebook en like ons om niets te missen en voor een kijkje achter de schermen!
Zomerse groet,

Team Summerschool
A+O fonds Rijk

Gegevens

Begin:
1 mei 2018 | 08:00
Einde:
30 mei 2018 | 17:00
Website:
https://www.facebook.com/summerschool.aofondsrijk/?fref=ts