Provincies Cao

Op 22 mei 2017 heeft CNV Overheid een onderhandelaarsakkoord gesloten over een nieuwe cao voor de provincies. Dit is het resultaat van een intensief ‘co-creatief’ proces waarbij de thema’s ‘werken aan werk’, ‘waarderen en belonen’ en ‘flexibiliteit en wendbare organisaties’ centraal stonden.

De nieuwe cao heeft een looptijd van 1 januari 2017 t/m 31 december 2018 en richt zich met name op de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Elke medewerker in dienst van de provincie krijgt beschikking over eens in de 5 jaar. Er zijn afspraken gemaakt over:

  • De stijging van de salarissen per 1 juli 2017 (2%) en 1 januari 2018 (1,3%),
  • Een eenmalige uitkering in september 500 euro bruto (peildatum 1 juli 2017),
  • Een persoonlijk ontwikkelbudget van 5.000 euro
  • En over de inzet van flexibele arbeidsrelaties.
  • De versobering van de WW wordt gerepareerd zonder dat werknemers hiervoor premie hoeven te betalen.

Update nieuwe cao provincies en enquête

Investeer in je eigen Ontwikkeling!

 

Wil je jezelf ontwikkelen, nieuwe kennis opdoen of weggezakte kennis weer ophalen? Bekijk dan snel het nieuwe online cursusaanbod van A&O ProvinciE-learning! Als provinciemedewerker heb je weer een jaar lang gratis en onbeperkt toegang tot dit aanbod. Je kunt bovendien voor verschillende cursussen certificaten behalen.

Kijk op www.aenoprovincies.nl voor meer informatie en hoe je je kunt aanmelden. Als je al een inlogcode hebt, log dan direct in op de portal van A&O ProvinciE-learning. De cursussen zijn aan je account toegevoegd.

Klik hier voor het voorjaarsaanbod 

Klik hier voor de A&O nieuwsbrief van oktober 2018.

 

Agenda

Contactpersoon

Maurice Tramper
Onderhandelaar CAO Provincies
m.tramper@cnv.nl
06-51380754