A+O fonds Rijk

CNV Overheid werkt samen met de andere bonden en de werkgever Rijk aan de toekomst van de rijkssector. Dit doet zij onder andere door gezamenlijke concrete projecten die gericht zijn op de toekomst van de rijkssector als een aantrekkelijke werkgever. Deze projecten worden gefinancierd uit het A+O Fonds Rijk. Hieronder staan de projecten verder omschreven.

 

Aanmelden Summerschool 2018

summerschoolDe zomer is een goede tijd om stil te staan bij wat je écht wilt. Want haal jij alles uit jezelf op je werk en privé? Wil jij graag zelf de koers van je loopbaan bepalen of doorgroeien? Geloof in jouw toekomst en kom naar de Summerschool van het A+O fonds Rijk.

Tijdens de Summerschool 2018 ga je samen met onze professionals en andere deelnemers even terug naar jezelf. Je gaat tijdens korte workshops op zoek naar wat jouw ambities zijn, wat jou energie geeft, waar jij je in wilt ontwikkelen of welke training jou verder kan helpen om je werk nog leuker te maken. Ook na de Summerschool! We nodigen je dit jaar uit op hemelse locaties door het hele land en zorgen voor een inspirerende dag.
Meer informatie en aanmelden

Over A+O fonds Rijk

Het A+O fonds Rijk is er voor jou en heeft als doel: het initiëren, coördineren en stimuleren van vernieuwende activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt-, werkgelegenheids-, en scholingsbeleid. De vakorganisaties FNV Overheid, CNV Overheid, CMHF en AC Rijksvakbonden en de werkgever Rijk werken samen in A+O fonds Rijk. Meer informatie kun je vinden op https://www.aofondsrijk.nl/.