Verrijk je werk bij het Rijk

Om je te helpen door te groeien in je werk en de koers van je loopbaan te bepalen, zijn de ‘Summerschool Rijk’ en ‘Werken aan Jouw Toekomst’ je gratis aangeboden door CNV en onze partners van het A+O fonds Rijk.
Wat doet CNV nog meer om jouw werk bij het Rijk te verrijken?

adult-chill-connection-4502
Een training volgen

De trainingen van de CNV Academie brengen in beeld wat je zelf kunt doen om werken leuker te maken.

Training "Grenzen stellen"

‘Prima training met een enthousiaste docent. Leuk en leerzaam. Morgen mee aan de slag!’ - een cursist

Inhoud:
Je hebt zo je grenzen, maar als de werkdruk te hoog wordt, worden die gemakkelijk overschreden. Je laat je gemakkelijk verleiden om iets te doen voor de ander, terwijl dat ten koste gaat van (tijd voor) jezelf. Dat heeft negatieve gevolgen, ook op de lange termijn. Wie te veel hooi op z'n vork neemt, zal daar uiteindelijk hinder van ondervinden en dat is slecht voor iedereen in het team.
In deze training leer je je grenzen te herkennen, hoe je daar eerlijk over kunt zijn, je leert om te gaan met de emoties die spelen bij ‘nee-zeggen’ en je leert hoe je weerbaarder wordt tegen personen die steeds jouw grenzen opzoeken of erover heen gaan. In de training ga je vooral zelf aan de slag met jouw persoonlijke leerdoel over het stellen van grenzen.

Wanneer:
26 november 2019 van 9.30-16.30 uur

Waar:
CNV kantoor, Tiberdreef 4 Utrecht (naast station Utrecht Overvecht)

Kosten:
€ 205,- voor leden van het CNV
€ 410,- voor niet-leden

Aanmelden:
U kunt uw interesse voor de training aangeven door het invullen van dit formulier. De training gaat door bij minimaal 8 deelnemers.

Of neem contact met ons op

Jacqueline van Grevengoed
030-7511900

Loopbaan

Meer om jouw werk bij het Rijk te verrijken

Als vakbeweging bereikt CNV nog veel meer. Wil je eerlijk betaald worden en lekker je werk kunnen doen. Daarvoor regelt CNV de hele infrastructuur. Ook bij het Rijk.

Meer loon, zonder dat je daar zelf telkens om hoeft te vragen.

CNV onderhandelt voor jou met je werkgever over loonsverhogingen in jouw cao.

Met opgeheven hoofd naar een nieuwe baan.

  • CNV heeft met je werkgever geregeld dat je in je zoektocht naar ander werk hulp kunt krijgen in het Van Werk naar Werk beleid Rijk.
  • Rijksmedewerkers hebben recht op loopbaancoaching. Dankzij CNV.
  • 1500 euro subsidie via loopbaanadvies van ons A+O fonds. Wees hier snel bij. Want het beschikbare budget is beperkt.

Een handig spaarpotje voor vakanties, mantelzorg of scholing. Waarover je zelf kunt beschikken. Hoe lekker is dat?

Komt er aan! In je laatste cao hebben we individuele keuzebudgetten en leerbudgetten afgesproken. CNV is dit nu verder met je werkgever aan het uitwerken.

Allemaal mogelijk gemaakt door onze leden. Ook voor jou! Wil je net als onze 100.000 den leden er voor zorgen dat jij en je collega’s op een prettige manier je werk kunt doen. Sluit je aan!

Over CNV Overheid

Bij vakbond CNV steunen we elkaar al 165 jaar voor beter, rijker en leuker werk. Dat doen we open en constructief. We hebben een hekel aan schreeuwers die meeliften op de boosheid van anderen. Maar zoeken naar oplossingen en naar wat eerlijk is. We zien dat jij en je collega’s en jouw werkgever van elkaar afhankelijk zijn. Een beetje leuke werkrelatie en een eerlijke verdeling van het werk en de inkomsten is dus wel zo fijn.