Contributieteruggave

Header-Image

Wil je tot wel € 78 besparen op je contributie? Download dan hier direct het aanvraagformulier, print het uit en lever het vóór 1 oktober 2020 (deze datum verschilt per werkgever) in bij je werkgever. Je werkgever verwerkt dit doorgaans met het laatste loon van het jaar of eindejaarsuitkering. Het is heel eenvoudig en je bespaart direct veel geld.

Belastingvoordeel oplopend tot vanaf 37%

Als lid kun je een groot deel van je betaalde contributie terugverdienen. In veel cao's spreken we namelijk af dat je als lid jaarlijks je vakbondscontributie via je werkgever kunt aftrekken van de belasting. Dit voordeel kan oplopen tot zo'n € 78.

Automatisch bericht

Is het belastingvoordeel in jouw cao geregeld en dus op jou van toepassing, dan krijg je in het najaar automatisch bericht met meer informatie. Een ingevuld formulier kun je ondertekenen en inleveren bij je werkgever. Je werkgever is verplicht deze verklaring in te nemen en voor de uitbetaling te zorgen.

Controleer je gegevens en geef wijzigingen aan ons door!

Om je op de hoogte te kunnen stellen, is het belangrijk dat wij over je actuele gegevens beschikken. Controleer je gegevens gemakkelijk zelf via mijn.cnvconnectief.nl en wijzig deze indien nodig. Mocht dit niet lukken dan kun je je wijzigingen ook doorgeven aan onze ledenservice via het contactformulier.

Einde dienstverband of andere werkgever?

Verwacht je (bijvoorbeeld vanwege pensioen of om een andere reden) te stoppen met werken? Of verander je binnenkort van werkgever? Dan kan dat gevolgen hebben voor het moment waarop je de contributieteruggave moet aanvragen. Neem in deze situatie contact op met onze ledenservice.

Vragen

Heb je vragen? Kijk op de pagina met antwoorden op de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.