29-04-2019

Gratis online training Lerend Evalueren voor leden

Bij projecten waarbij er niet 1-2-3 een oplossing voor handen is, voldoet de traditionele manier van evalueren niet. Daarom heeft het A+O-fonds Rijk de training Lerend Evalueren ontwikkeld. Met Lerend Evalueren zorg je ervoor dat je samen met je collega’s leert van ervaringen tijdens een project. Zo herkent iedereen zich in de uitkomsten en krijgt je project veel draagvlak.

Kijk naar dit filmpje over lerend evalueren voor een eerste indruk. In de gratis training leer je in vier weken stap voor stap hoe je het in jouw project kunt toepassen. Schrijf je nu gratis in op www.aofondsrijk.nl/lerend-evalueren en ontvang vanaf 15 mei vier weken lang handige tools, tips en nog veel meer!

Over A+O fonds Rijk

Het A+O fonds Rijk is er voor jou en heeft als doel: het initiëren, coördineren en stimuleren van vernieuwende activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt-, werkgelegenheids-, en scholingsbeleid. De vakorganisaties CNV Overheid, FNV Overheid, AC Rijksvakbonden, en CMHF en de werkgever Rijk werken samen in het Arbeidsmarkt- en Opleidingsfonds van het Rijk (A+O fonds Rijk).