06-01-2021

Verbinden thema op A&O Winterschool

Door het grote succes van de A&O Summerschool organiseert A&O fonds Gemeenten op donderdag  28 januari en donderdag 25 februari  online de A&O Winterschool. Het thema tijdens deze digitale winterse variant is Verbinden.

 

Een onderwerp dat ons allemaal aangaat en diep raakt en een onmisbare kwaliteit is voor alle gemeenteprofessionals. Het coronavirus liet ons ervaren hoe snel een context kan veranderen en wat de impact daarvan is op de kwaliteit van al onze relaties. Maar niet alleen in ontwrichtende coronatijden, ook in transities als digitalisering, kunstmatige intelligentie en de Omgevingswet is verbinden een sleutelvaardigheid.

Topprogramma

Wil jij je verdiepen in verbinden en je vaardigheden verder ontwikkelen? Dan is de Winterschool echt iets voor jou. Naast de hoofdsprekers zanger/rapper Typhoon (28 jan) en journalist/Op1-presentator Charles Groenhuijsen (25 feb) kun je deelnemen aan diverse interactieve workshops van NRC-columnist Japke.d Bouma en acteur Mimoun Oaïssa en andere ervaren toptrainers als  Martijn Aslander, Aaltje Vincent, Steven Pont en Helene Oosterhuis. Zij delen hun nieuwste inzichten, laatste ontwikkelingen, concrete voorbeelden en ervaringsverhalen. Het programma levert je geheid veel inspiratie op.

Hoe werkt het?

Aanmelden doe je gewoon voor het hele event. Je bepaalt pas op de bijeenkomst zelf welke sessie(s) je wilt bijwonen. Voor die workshops hoef je je dus niet specifiek aan te melden. Tussendoor wisselen van sessie kan ook. Of chatten en videobellen met andere deelnemers. En voor wie het leuk vindt, we sluiten af met de Winterschool Bingo waarmee je coole prijzen kan winnen. Deelname aan onze events zijn kosteloos voor gemeentemedewerkers.

Meld je nu aan

Klik hier voor meer informatie over de Winterschool en om je aan te melden voor een of beide data. Vergeet niet het event te reserveren in je eigen agenda. En als je toch bezig bent, nodig dan je collega’s uit om mee te doen. Of laat op onze LinkedIn weten dat je meedoet, zodat je kan zien welke collega’s zich ook hebben ingeschreven. Verbinden doe je nu eenmaal samen!